RTT Tennis
Ron's talent team is weer terug van hun eerste buitenlandse trip. Wat was het een leuke en vooral leerzame reis. De twee weken vlogen voorbij. Voorafgaand aan de trip had iedereen een doel gesteld wat ze wilden bereiken. Hierdoor ging het team met een goede focus naar Sardinië.
 
Het resort waar we verbleven was geweldig. Alles was super geregeld van het eten tot aan de goede sportfaciliteiten. Doordat er zulke goede sportfaciliteiten waren , hebben we veel aandacht kunnen besteden aan ons fysiek. We hadden elke dag minstens 1x tennistraining en 1x fysieke training.
 
Ons dag programma was afhankelijk van wie wanneer moest spelen. Als een teamlid moest spelen dan trainden hij/zij wat minder lang en zwaar waardoor ze zich goed konden voorbereiden op zijn/haar wedstrijd. Elke dag hadden we dus een goed en duidelijk schema. Door het spelen van wedstrijden op zo'n goed niveau hebben  we veel geleerd. Ron heeft al onze wedstrijden gezien en zo heeft hij voor iedereen verbeterpunten opgeschreven. Zelf hebben we ook dingen gemerkt in de wedstrijden die beter kunnen. Hiervan hebben we nieuwe doelen gesteld waar we thuis weer hard aan gaan werken.
 
Naast het harde trainen en wedstrijden spelen hadden we ook een beetje vrije tijd. Zo had de een oa tijd voor zijn studie. Ook konden we lekker naar het strand of zwembad gaan waar we goed tot rust kwamen. Tot slot hebben we met z'n allen veel lol gehad. Elkaar hier en daar een beetje plagen ,maar ook goed steunen tijdens wedstrijden en elkaar helpen om beter te worden. De gun factor in dit team is erg groot en dat maakt ons ook zo speciaal! We hebben met z'n allen 1 doel en we gaan er samen alles aan doen om dat te halen! Al met al was dit dus een geslaagde trip.

Nu zijn we vier weken thuis om hard te werken aan onze nieuwe doelen en onszelf klaar te maken voor een nieuw buitenlands avontuur namelijk drie weken Zuid-Afrika.