RTT Tennis

 

Praktijk Chiropractie Kramer staat al meer dan 30 jaar een deskundig, vriendelijk en doelgericht team voor u klaar in Utrecht. Ons team bestaat naast mijzelf en mijn vrouw Lucienne uit nog 2 chiropractoren en 4 assistentes. We zien vooral patiënten met lage rug- en nekklachten. Dat acute rugklachten op de tennisbaan soms snel te verhelpen zijn werd mooi duidelijk tijdens de kruisingsfinale op het Melkhuisje.

Ron zag dat zijn pupil in de enkel moest opgeven door acute rugpijn. Hij belde mij – het was een zondag – of ik er iets mee kon. In de praktijk in Utrecht heb ik de dwangstand van de rug kunnen verhelpen en deze weer functioneel kunnen krijgen , zodanig dat zij haar dubbels - DD en GD (toen nog een onderdeel van de Eredivisie) - weer kon spelen en nota bene ook kon winnen. Toeschouwers – zeker ook van de tegenpartij – waren verbaasd en op de sportpagina van een landelijke krant stond “Kraker redt tennisteam”. Vanuit het hele land heb ik daarna veel tennissers mogen zien. Extra leuk was het om daarbij ook nog een aantal jaar naar Wimbledon mee te reizen.

Naast topsporters behandelen we bij Chiropractie Kramer ook veel mensen met artrose of klachten aan een extremiteit . Het soepel en goed laten bewegen van het menselijk lichaam is onze expertise. Een technisch goede tennisslag of service vereist een zeer goed functionerend bewegingsapparaat. Een beperking van die beweeglijkheid of een pijnklacht, hoe licht ook, kan een goede techniek al flink in de weg zitten. Chiropractie kan helpen een goede balans van het lichaam te herstellen – of het nu gaat om een rug, nek, schouder arm of polsklacht.

In de regel wordt bij de anamnese – eerste bezoek – duidelijk of wij iets kunnen doen. De jongste patiënt is een week oud – de oudste is ouder dan 100.

Erkenning is er de laatste jaren steeds meer. De opleiding tot chiropractor is universitair (5 jaar). De helft van de doorverwijzingen is via huisarts, specialist of fysiotherapeut. Met meer dan 31.000 ingeschreven patiënten zijn we een snel groeiende praktijk binnen de gezondheidszorg.

Denkt u dat chiropractie misschien iets voor u of uw kind kan betekenen bel gerust voor informatie of kijk op onze website www.chiropractiekramer.nl