RTT Tennis

Gedreven professionals

Maak hieronder kennis met het RTT-team: stuk voor stuk gedreven professionals in tennis. En in het overbrengen van vaardigheden.
 
Ron Timmermans: oprichter, directeur en trainer. Ron verzorgt, samen met Tim van de Kolk, o.a. de trainingen voor eredivisie teams voor  prestatiegerichte jeugdtennissers. Daarnaast doet hij de training en begeleiding van de eerste twee teams (eredivisie en 1e klasse) van tennisclub ALTA in Amersfoort.
Locatie Alta en Pellikaan in Amersfoort.


Dennis Kockx: verantwoordelijk voor het opleiden van regionale en nationale jeugd. Dennis speelde 3,5 jaar tennis op nationaal (hoogste ranking: 22e) en internationaal niveau en speelt nog steeds competitie in de eerste klasse. Locatie Pellikaan in Amersfoort.Thomas de Sain: verzorgt de trainingen voor de jeugd en senioren Locatie Alta en Pellikaan-Amersfoort. 

 

Ilse Alt: trainster van recreatieve beginnende jeugd en verantwoordelijk voor de basisopleiding van de jongste jeugd en senioren. Ilse is zeer ambitieus en betrokken, heeft volop ervaring in het opleiden van jeugd, met name de grondbeginselen, en is in het bezit van een A- en B-licentie. Locatie Alta in Amersfoort.
 


Rolf Alblas: verzorgt op gepassioneerde en doelgerichte wijze open trainingen bij de Club Pellikaan in Amersfoort. Rolf is goed bekend in het Gooi en omstreken. Want in deze regio is hij zeer actief in het 3-circuit. Rolf speelt bij tennisclub ALTA in het tweede klasse gemengde team. Locatie Pellikaan in Amersfoort.
 
 
 
 
Management 
Ron Timmermans, directeur en oprichter
Christel Timmermans, adjunct-directeur en administratie